Zoeken

donderdag 7 april 2011

Motorblok, versnellingsbak, tussenbak en extreme suspension gehaald !

Afgelopen weekend in de UK geweest om spullen op te halen. Het was een "leuk" rondje rijden.

Van Hoek van Holland naar Harwich, met de Stena-Line en daar vervolgens bij Extreme4x4 de veringskit opgehaald en vervolgens doorgereden naar Ashcroft Transmissions in Luton om de gereviseerde r380 Short Bellhousing (aka Stumpy) en de LT230 tussenbak op te halen.

Daarna doorgereden naar het plaatsje Alderly Edge naar de "Trafford House Farm" bed & breakfast om te overnachten. We hebben overigens heerlijk gegeten bij een zaak "The Frozen Mop" genaamd op advies van Ann & Mick van de Trafford House Farm

De volgende morgen naar Stockport gereden om aldaar het motorblok (een 200tdi van 1991 uit een Land Rover Discovery) op te halen.

Daar kwamen we voor een verassing te staan, de eigenaar van de Discovery wilde dat wij zelf het motorblok uit de Discovery haalden!

Gelukkig had ik mijn overall bij en kon ik redelijk eenvoudig het motorblok verwijderen (alle bouten van de bellhousing verwijderen, motorsteunen losmaken, radiator losmaken, uitlaat en wat pijpwerk/draden losmaken)

Alles ingeladen en op weg naar Dover. In Dover aangekomen hebben we om 22.00u de Ferry van Dover naar Duinkerken gepakt.

De volgende dag de spullen naar mijn werkplaats gebracht en natuurlijk alles even goed op het gemak bekeken en op foto gezet !









Geen opmerkingen:

Een reactie posten